Bakırköy Ceza Avukatı

Hukuk kuralları çerçevesinde sorunların yaşanması ve yasal çerçeveler içerisinde suçlar işlenmesi kişilerde tedirginlik oluşturur ve bu durum süregelen bir hal alır. Sorunun küçük olması ve büyük olması hususunda bir değerlendirme yapılmadan oluşan bu durum, oluşabilecek olan davada sizlerin haksız duruma düşmesine sebep olabilir. Bakırköy ceza avukatı olarak, bu anlamda sizlerin bu tür tedirginliklerde kalmanızı önleyerek, olaylara daha soğukkanlı bir şekilde bakıyoruz. Bu durum hem olayların daha kolay çözülmesine yol açıyor, hem de sizlerin tedirginlik duymadan davadan başarılı bir sonuçlar ayrılmanızı sağlıyor.

Ceza Hukuku Alanında Sunduğumuz hizmetler

Yaşadığınız suçlar ve bu suçların değerleri hakkında bilgi sahibi değilseniz, sizlere verdiğimiz avukatlık hizmeti ile bu konuların değerlendirilmesini sağlayabiliriz. Çünkü kişiler belirli durumlarda para cezaları alırlar ve bunun yanında özgürlüklerinden de olabilirler. Bunun önlenmesi, davalardan daha başarılı çıkılması için sizlere ceza avukatlığı hizmetini veriyoruz. Bakırköy ceza avukatı olarak verdiğimiz bu hizmet ile süreci değerlendirmeye alarak, herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmanızı tamamen önlemekteyiz. Bizlere ulaştığınız andan itibaren konu ile ilgili gerekli bilgileri alabilirsiniz.

  • Ceza davası soruşturma aşamasındaki kolluk ve savcılık aşamalarında şikayetçi veya şüpheliler için hukuki danışmanlık, 
  • Soruşturma aşamasında ifadelere katılarak Sulh Ceza Hakimlikleri tarafından verilen kararlara itiraz başvuruları, 
  • Şüpheli ve sanık müdafii olarak dava takibi,•Anayasa Mahkemesi’ne ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurular, 
  • Kambiyo Hukuku, İcra İflas Hukuku Mevzuatı, Fikri ve Sınai Haklar Hukuku’nun Ceza Hukuku boyutu ile ilgili denetimin yapılması ve gerekli önlemlerin alınması.

Kategori:
SEO
Etiket:
Güncel Makaleler